Rectangle 236

Info til nye forældre

Om Børneskolen Bifrost

Vi skal passe på hinanden og vores jordklode. Vi fastholder og bygger videre på kerneværdien af Bifrost-DNA’et, dvs. høj faglighed og projektformen, der er udviklet gennem hele skolens historie. Det er en hjørnesten i arbejdet.

Vi har derfor fokus på

  • medborgerskab og bæredygtighed, deltage i/skabe sociale events, dvs. være kulturskabere
  • projektarbejdet, musiske udtryk, formidling og debat anvendes som afsæt til tiltag uden for Bifrost, dvs. deltage i demokratisk debat og være kulturskabere
  • evnen til at bidrage til fællesskaber med initiativ, god stemning og handling
  • selvevaluering og ressourceprofil
  • brobygning til ungdomsuddannelser
  • samarbejde med virksomheder, der har fokus på innovation og bæredygtighed
  • studieture i ind- og udland
IMG 6649

Hvorfor vælge Bifrost?

Se de fire film – Ansvar – Fællesskab – Kreativitet og Udvikling – Her fortæller 8. og 9. klasse om, hvordan det er at gå i skole på Bifrost.

Ansvar

Ta’ ansvar for din fremtid – skift til Bifrost!

Fællesskab

På Bifrost har vi et godt fællesskab – både i klasserne og på tværs af alle trin

 

Kreativitet

Bifrost er en kreativ skole, hvor du får anden tilgang til løsning af faglige opgaver

Udvikling

Du behøver ikke karakterer for at komme videre på en ungdomsuddannelse

Nye forældre

Mød Lonnie, Niels og deres datter Marie på 9 år, der går i 2. klasse. Herudover har de også Anna på 14 år, som går i 7 klasse. Familien er flyttet ind til Bifrost i begyndelsen af 2019, og fortæller her bl.a. hvorfor de valgte Bifrost skole og SFO, samt hvordan de har oplevet flytningen og opstarten.

De ældste elever

Mød Anna Sophie og Camilla, der har gået på Bifrost fra 0.-9. klasse, og snart har 10 jubilæum på Bifrost. Hør her hvordan deres skolegang har klædt dem på til nutidens udfordringer – Anna Sophie læser i dag en kandidat i psykologi, og Camilla læser en professionsbachelor i Hospitality Management, sideløbende med at hun underviser i Timm Vladimirs køkken.

Christine, Bjørn og Vega

Mød Christine, Bjørn og deres datter, Vega på 5½ år. Vega er fornyligt startet på skolen, og de fortæller her, hvordan opstarten har været for hele familien. Christine har selv haft hele sin skolegang på Bifrost og forklarer også, hvad det har betydet for hendes videre færden.

Udviklet af attityde.dk